Koiraparkki.com

Koirahotelli Perro

Ma-Su
Kl 07 – 21
raisa (at) koiraparkki.com

Koirahotelli Perro, Espoo, eurooppalainen konseptimme tarjoaa kaikille Koiraparkin sopimusasiakkaille* ainutlaatuisen ja kodinomaisen lomakokemuksen vuorokaudeksi tai vaikkapa useaksi kuukaudeksi. 
Varmasti suomen laadukkain hotelli koirallesi – yksilöllinen ja uniikki.

Koirat oleskelevat vapaasti keskenään, nukkuvat ja leikkivät sohvilla, pehmeillä tyynyillä – ja  isolla viihtyisällä pihalla on paljon tutkittavaa sekä tilaa peuhata, lenkit tehdään metsässä ja pelloilla, koirapuistoonkin mennään joukolla!

*koirahotelli Perro palvelee etupäässä oman Koiraparkin päiväkodin asiakkaita/koiria. Lisätietoja info ( at ) koiraparkki.com

Shadow
Slider

Pääkaupunkiseudun laadukkain ja ylellisin majoitus koirallesi

5/5

KOIRAHOTELLI PERRO UKK

Perro on  Koiraparkin asiakkaita palveleva joten otamme asiakkaita etupäässä päiväkodistamme. Kapasiteettimme on vain max 12 koiraa samanaikaisesti ja suurin osa koiristamme tulee päiväkotimme kautta. Meillä on satoja koiria Koiraparkin asiakasrekisterissämme joten vakioasiakkaamme täyttävät hotellin aika tarkkaan. Mikäli meillä on tilaa, otamme satunnaisesti myös päiväkodin ulkopuolisia koiria hoitoomme.

Olemme ns. eurooppalainen koirahotelli –  meillä ei ole häkkejä, koirat oleskelevat yhdessä laumana ja ovat vapaana talossamme ja pihalla. Koirat asuvat kanssamme omakotitalossa, rauhallisessa ympäristössä omien koiriemme kanssa osana perhettämme. Otamme vain n 10-12 koiraa kerrallaan hoitoon joten voimme antaa kullekin koiralle sen tarvitseman hoidon ja huomion, koiria rapsutellaan, ne saavat istua sylissä, katsoa tv ja  löhöstää sohvalla, nojatuolilla missä haluavat. Koira viettää lomansa aivan kuten se olisi kotona. Koiran loma on stressitön ja rauhallinen, se saa olla lajitoveriensa kanssa, leikkiä ja peuhata – se on lomalla aivan kuten sinäkin. Meillä koira viettää 5 tähden loman!

Koirahotelliin ovat tervetulleita kaikki iästä, koosta, rodusta tai sukupuolesta riippumatta, kunhan koira tulee toimeen kaikkien muiden hotellikoirien kanssa. Huomioimme eri rotujen lajityypilliset tarpeet.  Koiran tulee yleisesti pystyä oleskelemaan muiden kanssa ilman että  ahdistuu laumaelämisestä. Samoin koira ei saa ahdistella  muita, ei saa olla agressiivinen, on sisäsiisti ja osaa koiraetiketin. Koirahotellissa koirat oleskelevat kaikki yhdessä samassa talossa,  joten isot, pienet, vanhat ja nuoret kaikki nukkuvat, leikkivät, käyvät lenkillä yhdessä sulassa sovussa – laumana.

Mikäli koira tarvitsee erikoishuomiota (erikoisruokavalio, ikä, allergiat, sairaudet, toipilaat yms.) tulee niistä sopia aina erikseen. Pystymme tarvittaessa tarjoamaan myös täysin erillisen tilan koiralle!!

Hotellimajoitus sisältää kaiken mitä koira lomallaan tarvitsee:
Ruuan (nappulat, raakaruoka tai tuoreruoka), kaikki lenkit, metsä- ja peltolenkit, koirapuistoilut, vapaan oleskelun pihalla aina halutessa, majoitus yhdessä muiden koirien kanssa vapaasti talossamme, tarvittaessa koiralle oma rauhallinen tilansa erillään muista, kaikki herkut ja välipalat sekä verot.  Lisäksi lähetämme joka päivä kuvia ja vidoita Whatsupin kautta jotta näet miten koirasi voi ja mitä se puuhailee. Emme koskaan veloita mitään ylimääräistä sovitun hinnan lisäksi.

Perro on avoinna 07 – 22 välisenä aikana joka päivä. Koiran voi tuoda ja noutaa etukäteen sovittuna aikana, aika tulee sopia vähintään edellisenä päivänä. Koiran voi tuoda juuri silloin kun sinulle sopii, meillä ei ole tarkkoja tuontiaikoja vaan toimimme sinun aikataulusi mukaan. Vuorokausi lasketaan alkavaksi kun tuot koiran meille. Koira tulee noutaa lähtöpäivänä viimeistään 4 h sisällä tuontiajasta, eli 5 h liukuma on ok,  nouto on viimeistään kl 22. Sen 5 h liukuman ylittäviltä tunneilta veloitus on 5 euroa per h. Koiran noudosta tulee sopia vähintään vuorokausi aikaisemmin.

Voit tuoda mukanasi koiran valjaat ja pannan, taluttimen (ei flexiä), sade-talvitakin jos koira sellaista käyttää. Mukaan ei kannata ottaa koiranpetiä koska siinä nukkuu sitten muutkin. Samoin mukaan ei kannata ottaa leluja, menevät muiden käyttöön. Mukaan kannattaa ottaa peitto, paita tai riepu, koska laitamme sen aina sinne missä koira nukkuu yönsä, usein oman lauman tuoksu rauhoittaa koiraa jos sillä tulee hätä. Ei kannata ottaa mukaan häkkiä tms. koska emme pidä koiria häkeissä koskaan. Meillä on aina läsnä ihminen, koirat eivät ole koskaan yksin, eivät edes yöllä, aina on joku valvomassa niiden touhuja.

Koirahotelliin varauksia voi tehdä puhelimitse tai sähköpostitse tai täyttämällä tilauslomakkeen . Jos tilaa löytyy saat hinnan ja tarkempia tietoja. Varaukset vahvistetaan aina erikseen kirjallisesti, saat meiltä varausvahvistuksen sähköpostitse.  Varauksen voi tehdä vuoden etukäteen tai vaikka samana päivänä, jos vain tilaa on. Sesonkiajoille varaukset tulee tehdä useita kuukausia etukäteen.  Sesonkiajat ovat koulujen loma-aikoja ja suosituimmat pyhät, ja sesonkiaikoina on korotetut hinnat voimassa.

Sesongit ovat nähtävissä hinnastossa

Koirahotellin varaukset tulee aina tehdä kirjallisesti spostilla tai txtviestillä, tai mikäli peruutus tehdään puhelimitse vahvistamme sen aina kirjallisesti. Varauksen voi peruuttaa ilman kuluja yleisesti viimeistään 5 vrk ennen loman alkua. Sen jälkeisestä peruutuksesta veloitamme peruutusmaksun 20 %  – 50 %  lomahinnasta, riippuen peruutuksen ajankohdasta. Kaikissa varausvahvistuksissa on erikseen mainittu kyseistä varausta koskevat peruutushdot. NoShow-tapauksissa veloitamme aina koko lomahoidon hinnan.

HUOM! Sesonkien lomahoitojen peruutus on tehtävät viimeistään 10 vrk ennen loman alkua, sen jälkeisestä peruutuksesta on peruutusmaksu 50% lomahoidon hinnasta.

Koirahotelli herää aikaisin, yleensä n. 6.30 olemme viimeistään aamulenkillä. Lenkille mennään usean koiran kanssa kimpassa. Sen jälkeen on aamuruoka, usein leikitään vähän aikaa, vedetään tirsat, ja kl 11 mennään sitten varsinaiselle lenkille joko metsään, pelloille tai koirapuistoon. Olemme ulkona usein parikin tuntia. Iltapäivällä koirat usein nukkuvat, jotkut katsoo TVstä (joo, pidämme Animal planetin päällä), jotkut peuhaavat, jotkut leikkivät pihalla kunnes kl 15 aikaan on iltapäivän ulkoilutus. Taas olemme ulkona pitkään, vähintään tunnin, minkä jälkeen koirat peuhaavat aikansa kunnes kl 18 aikaan on iltaruoka. Ruuan päälle nukutaan ja rauhoitutaan ja leikitään jos vielä virtaa piissaa, kunnes kl 10 illalla on iltaulkoilutus. Sen jälkeen talo rauhoittuu ja tuhinan säestämänä kaikki nukahtavat – omaan nurkkaansa ja pedille, kuka minnekin.

YHTEYSTIEDOT Koirahotelli perro

Kaikissa asioissa

+358 456 133 212

Close Menu